Hvem er vi som underviser på yogaholdene ?


KIM RUNDBLAD

Jeg begyndte at dyrke yoga da jeg var 27 år. Jeg havde i en årrække dyrket TaeKwondo, hvor jeg blev meget facineret af den efter følgende meditation.
Senere droppede jeg yogaen i nogle år, for i stedet at være far til 3 dejlige børn. For 10 år siden genoptog jeg Ashtanga yogaen som gav mig en utrolig kropsbevidsthed, balance, smidighed og styrke.
Samtidigt kunne jeg mærke at min angst stille og roligt forsvandt. Jeg faldt mere til ro.

Jeg har boet i yoga ashram i Rishikesh Nordindien i 2013 og taget 200 hours, 300 hours og 500 hours Yoga Teacher Training Certificat på Shri Kali ashram i Goa Indien og Koh Phangan, Thailand fra 2014 og til 2019.
Ud over yoga stillingerne (asanas), meditation og massage, studerede vi anatomi, filosofi, historie og den indiske sundhedslære/medicin, Ayurveda.
Underviser yoga privat samt holdyoga på MultiMotion Holbæk og Fitness World i Ringsted.

Jeg prøver at sammensætte mit program efter hvem som møder op. Det kan være fra den fysisk udfordrene Ashtanga yoga, over Hatha og yin yoga, til den meditative tantra yoga.

Yoga betyder "union" eller forening og jeg tror på at vi kan opnå en forening mellem os mennesker ved blandt andet at lave yoga.
Vi er alle forbundet til hinanden på atom planet i forvejen, udsprunget fra "the big bang", vi skal bare genopdage det.
Du opnår stilhed i dit sind, lever mere i nuet, bliver mere tilfreds med dig selv og dine omgivelser.
Når du laver yoga, kultiverer du dine celler, muskler og hele din krop til at slappe af og meditere. Følelser og traumaer kan sidde gemt i muskelvæv og bliver forløst ved de mange stræk som vi laver i yogaen.